PRISER & LÖSNINGAR

En grundavgift på 2400Kr tillkommer på alla priser vilket innehåller
kompletta användningsrättigheter till allt material och reseersättning inom skåne.
Moms tillkommer på alla priser.


CONTENT MEDIA XL

En helhetslösning för företag eller personer som behöver synas på ett sätt som engagerar och når ut till rätt kunder.

60s film
Anpassad för hemsida och sociala medier. Musik och ljud ingår. Perfekt som presentation eller för att på ett snyggt och engagerande sätt visa vad ni och ert företag erbjuder era kunder.

30s film
Anpassad som header för t.ex hemsida utan ljud. Perfekt för att snabbt visa vilken typ av företag ni är och ge ett fräscht och proffsigt intryck. Går även att använda på sociala medier och hemsidan.

2st 15s filmer
Anpassade för stories på olika sociala plattformar. Perfekt för lansering av ny tjänst eller produkt eller för att på ett proffsigt sätt utöka ert varumärke genom en personlig presentation.

25st bilder
Till er bildbank för att lätt kunna fylla ert flöde med bilder eller använda till utskick osv.

CONTENT MEDIA

En lösning för företag eller personer som behöver synas på ett sätt som engagerar och når ut till rätt kunder.

30s film
Anpassad som header för t.ex hemsida utan ljud. Perfekt för att snabbt visa vilken typ av företag ni är och ge ett fräscht och proffsigt intryck. Går även att använda på sociala medier och hemsidan.

2st 15s filmer
Anpassade för stories på olika sociala plattformar.   Perfekt för lansering av ny tjänst eller produkt eller för att på ett proffsigt sätt utöka ert varumärke genom en personlig presentation.

12.400kr
7.200kr
CONTENT MEDIA ABO

För företag eller personer som vill ha ett kontinuerligt flöde av bilder eller filmer så erbjuder jag även ett så kallat abonnemang. 2 månaders bindningstid minimum.

2 gånger i månaden
30-60s film för sociala medier eller 2st Reels där ni kan framhäva produkter, events eller bara ge en inblick bakom kulisserna.

6.500kr
PORTRÄTT & MATFOTOGRAFERING

Alla porträtt och matbilder innefattar redigering och kompletta användningsrättigheter. Levereras digitalt i både hög upplösning för print och anpassad upplösning för sociala medier och annan webbanvändning. För matbilder kontakta mig för priser.

BILDBANK

Bilder för bildbank med kompletta användningsrättigheter levererade i hög upplösning samt anpassade för webb. Antalet bilder är beroende på tid och planering men ca 15st/h. Alla bilder redigeras med er eller företagets branding i fokus.

800Kr/st plus grundavgift
1500Kr/h plus grundavgift

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT I PRAKTIKEN

Jag kommer till er och bygger upp min portabla studio där vi tar alla porträtt. Enkelt och lätt. Ni väljer direkt ut era favoriter för att jag snabbt skall kunna leverera era bilder. Gäller även vid film.

KONTAKT